NM i taktekking 2024

Takforum Trøndelag inviterer sammen med Takentreprenørenes Forening til Norsk Mesterskap i taktekking lørdag 25. mai 2024.

For mer informasjon, besøk www.takmesse.no

Etter to år med avlysning er Norges Takmesse tilbake! For at bransjens folk kan treffes, konkurrere, lære mer og rekruttere nye ungdommer inn i yrket.

Norges Takmesse 2024 som finner sted på Clarion Hotel & Congress Brattøra, Trondheim fredag 24. – søndag 26. mai 2024. Foruten en stor messe med mange stands, fra et stort antall aktører i og knyttet til bransjen vår, vil messen også inneholde NM i taktekking 2024, NM for lærlinger, en flott bankett og gode muligheter til å avholde ulike møter det er naturlig å legge til dette arrangementet.

Historien

Forløperen til Norsk Mesterskap i taktekking startet opp i 2011, da som Trøndersk Mesterskap med 5 deltagende lag. I 2012 ble konkurransen utvidet til et Midt-Norsk Mesterskap (7 deltagende lag). Før det for første gang i 2013 ble arrangert et fullt Norsk Mesterskap (26 deltagende lag). Dette første NM i taktekking ble arrangert i Trondheim Spektrum, og samtidig ble også Norges Takmesse arrangert for første gang. Det neste NM i taktekking ble arrangert ved Gardermoen i 2015. Og i 2018 var NM i taktekking tilbake i Trondheim, denne gang på Clarion Hotel & Congress på Brattøra. NM i taktekking 2020 ble avlyst grunnet korona, men i 2024 er arrangementet endelig tilbake, også denne gang i Trondheim.

Egen nettside

Norges Takmesse 2024 har opprettet egen nettside. Her finner du etter hvert siste nytt om takmessa og informasjon om påmelding, NM i taktekking, rekruttering og mye annet: 

www.takmesse.no

Her finner du også kontaktinfo til Norges Takmesse.
Nettsida er operativ.

Messestand på Norges Takmesse 2024

NM i taktekking 2024 er en del av Norges Takmesse 2024 som blir en eneste stor møteplass for bransjen. Her blir det et stort messeområde med mange stander som gir utstillerne gode muligheter til flott eksponering. Invitasjoner til å delta på messen som utstiller kommer om kort tid.

Clarion Hotel & Congress Brattøra, messe, NM, møter, bankett og overnatting

Messehotellet Clarion Hotel & Congress Brattøra er Trondheims storstue, og er et attraktivt sted å holde messer, konferanser og også åpne konserter. Hotellet stod ferdig i 2010 og var som nevnt også arena for Norges Takmesse i 2018, et meget godt egnet sted for hele messen.
I forbindelse med Norges Takmesse 2024 kommer det til å bli arrangert en stor bankett på kvelden lørdag 26. mai 24 med kjente artister, prisutdelinger og mere til.

Det vil være naturlig å legge en del møter til Norges Takmesse 2024 og NM i taktekking - salgsmøter, interne møter, foreningsmøter med mer.
For de virksomheter som har behov for det, ta kontakt med teknisk arrangør Koment AS v/ Per Tronsaune:  per@koment.no