Artikler

Vis filtrering

131 resultater

Type artikkel
Velg område
131 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Suksess i Trondheim!

  Med nesten 600 deltagere, ble Norges takmesse i Trondheim helgen 24.-26. mai en stor suksess. Det startet med NM i taktekking for lærlinger fredag, og lørdag arrangerte takmessen NM for lag, der 36 lag fra hele landet deltok.

 2. Nortekk reduserte sykefraværet

  Mens sykefraværet de siste årene har gått opp i bygg- og anleggsnæringen, har takentreprenøren Nortekk klart å snu utviklingen med støtte fra IA bransjeprogrammet. I første omgang (2022) ble sykefraværet redusert til 6,8%. Nedgangen fortsatte i 2023 til 6,2%, og bedriften er tydelig på at dette bare er starten

 3. Regjeringen ignorerer situasjonen i byggenæringen

  NHO Byggenæringen er skuffet. I regjeringens forslag til revidert budsjett er det ingen kraftfulle tiltak for økt aktivitet i byggenæringen. Norges største fastlands- og distriktsnæring står i en alvorlig markedssituasjon, hvor arbeidsledigheten har økt med 14 prosent fra nyttår.

 4. Nye krav til ansettelsesavtaler

  Fra 1. juli 2024 utvides kravene i arbeidsmiljøloven til hvilken informasjon som skal inntas i arbeidsavtaler. Vi anbefaler at du begynner arbeidet med å oppdatere arbeidsavtaler i god tid før denne datoen.

 5. Webinar om resultatet av årets tariffoppgjør

  25. april klokken 10.00-11.15 inviterer NHO Byggenæringen til til webinar der det orienteres om årets tariffoppgjør. Det vil også gis noen råd for gjennomføring av lokale forhandlinger.

 6. Webinar om boligmeldingen

  Fredag 26. april kl. 08.00-08.40 arrangerer NHO Byggenæringen og bransjeforeningene webinar om boligmeldingen. Møtet er åpent for alle medlemmer i NHO Byggenæringen, og foregår på Teams.

 7. Enighet i byggfagsmeklingen

  Onsdag 10. april 2024 kl. 11:48 ble det enighet i meklingen mellom NHO Byggenæringen og Fellesforbundet om en ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2024-2026.

 8. Reduser faren for arbeid i høyden

  Hvordan kan man i tidlig fase/prosjektering velge løsninger som reduserer faren for usikkert arbeid i høyden? SfS BA søker innspill til bransjeveileder.