Artikler

Vis filtrering

89 resultater

Type artikkel
Velg område
89 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Webinarer i oktober

  I oktober arrangeres to gratiswebinarer for medlemmer. 17. oktober kommer Arbeidstilsynet med råd om hvordan skape et trygt og godt arbeidsmiljø. 31. oktober handler det om tilknytningsformer i arbeidslivet, herunder innleie fra produksjonsbedrift.

 2. Ny versjon av TPF-informerer nr. 6

  TPF-informerer nr 6 " Branntekniske konstruksjoner for tak med eksempler" er nå revidert slik at den er bedre samkjørt med Finans Norges Sikkerhetsforskrift for utførelse av varme arbeider. I tillegg er noe av innholdet oppdatert. Revisjonen innebærer også en del endringer i forhold til lesbarhet.

 3. Servicekontoret for akkord i full drift

  I forbindelse med fjorårets (2022) lønnsforhandlinger mellom Fellesforbundet (FF) og Byggenæringens Landsforening (BNL), ble partene enige om å opprette et Servicekontor for akkord.

 4. Ny Doffin kommer til høsten

  Er du leverandør til offentlige virksomheter, eller har et ønske om å bli det? Til høsten kommer en ny og forbedret utgave av den nasjonale kunngjøringsdatabasen for offentlige anskaffelser - Doffin. Bakgrunnen er en EU-forordning som fra 25. oktober 2023 pålegger nye formater for kunngjøringer – eForms.