Eirik Gjelsvik ny styreleder i BNL

Foto: BNL.no

Under Byggenæringens Landsforenings generalforsamling 1. juni ble Eirik Gjelsvik valgt inn som ny styreleder. Med seg i styret får han også flere nye styremedlemmer.

Gjelsvik er til daglig konsernsjef i Backe og representerer EBA, og har også tidligere sittet i BNL-styret. Han får med seg Torkild Korsnes (Rørentreprenørene Norge) som nestleder. Korsnes var ikke på valg. Nye medlemmer i styret er Mari Skjærstad (Boligpartner), Hanne Sønsteby (Miljøstein) og Egil Pettersen (Takspesialisten). 

- Jeg ser frem til å jobbe videre med Eirik med å fornye, styrke og modernisere BNL sier Nina Solli, BNLs adm. direktør i en kommentar. 

Styret i BNL består dermed av:
Styreleder Eirik Gjelsvik (EBA)
Nestleder Torkild Korsnes (Rørentreprenørene Norge)

Styremedlemmer:
Jimmy Bengtsson (EBA)
Karsten Totland Raddatz (NAML)
Vera Flatebø (Treindustrien)
Mari Skjærstad (Boligprodusentenes Forening)
Hanne Sønsteby (Byggevareindustrien)
Egil Pettersen (VBL)

Haakon Tronrud som har vært styreleder de siste 3 årene ønsket å fratre fra BNLs styre. Han har ledet den omfattende prosessen med å modernisere BNL. - Haakon har gjort en uvurderlig jobb i prosessen med å styrke BNL og vi vil takke ham så mye for den iherdige innsatsen han har nedlagt. Vi setter stor pris på at han har takket ja til å lede BNLs valgkomité det neste året, avslutter Solli.