Artikkelarkiv

Vis filtrering

138 resultater

Type artikkel
Velg område
138 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Meld deg på fagtreffet!

  Fagtreff for TEF-medlemmer arrangeres på MS Color Magic, 23.-25. oktober. Nå er programmet klart! Last det ned og meld deg på her.

 2. Endringer i godkjenningsordning for varme arbeider fra 1. januar 2026

  Forsikringsbransjen har siden 1989 hatt brannvern ved utførelse av varme arbeider som en sentral del av sine sikkerhetsforskrifter. Med innføringen av kompetansekravet og godkjenningsbeviset i 2001, har målet alltid vært å redusere antall branner forårsaket av varme arbeider. Etter en grundig gjennomgang av ordningen og tilbakemeldinger fra byggenæringen, er det besluttet å gjennomføre en betydelig revisjon.

 3. Nytt styre i NHO Byggenæringen

  NHO Byggenæringen avholdt fagdag og generalforsamling 4. juni. Tema denne gangen var hvordan næringen kan løfte seg gjennom krisen. Bedrifter fra hele landet viste fram eksempler og strategier som har ført til vekst i et vanskelig marked.  Det ble også valgt nytt styre.

 4. Suksess i Trondheim!

  Med nesten 600 deltagere, ble Norges takmesse i Trondheim helgen 24.-26. mai en stor suksess. Det startet med NM i taktekking for lærlinger fredag, og lørdag arrangerte takmessen NM for lag, der 36 lag fra hele landet deltok.

 5. Nortekk reduserte sykefraværet

  Mens sykefraværet de siste årene har gått opp i bygg- og anleggsnæringen, har takentreprenøren Nortekk klart å snu utviklingen med støtte fra IA bransjeprogrammet. I første omgang (2022) ble sykefraværet redusert til 6,8%. Nedgangen fortsatte i 2023 til 6,2%, og bedriften er tydelig på at dette bare er starten

 6. Regjeringen ignorerer situasjonen i byggenæringen

  NHO Byggenæringen er skuffet. I regjeringens forslag til revidert budsjett er det ingen kraftfulle tiltak for økt aktivitet i byggenæringen. Norges største fastlands- og distriktsnæring står i en alvorlig markedssituasjon, hvor arbeidsledigheten har økt med 14 prosent fra nyttår.