Artikkelarkiv

Vis filtrering

63 resultater

Type artikkel
Velg område
63 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. - Flere kvinner til byggenæringen

  I bygg- og anleggsnæringen er kvinneandelen på 9 prosent totalt sett, og kun 2 prosent på fagarbeidersiden. - Vi trenger et krafttak for å endre disse tallene, av flere grunner, og få tilgang til enda flere flinke fagfolk. BNL mener at byggeplasser med mangfold bidrar til et godt arbeidsmiljø og bedre løsninger, sier adm. dir. Nina Solli.

 2. BNLs vurdering av nye varianter av bemanningstjenester

  I den siste tiden – etter at begrensningene i innleiereglene ble vedtatt i arbeidsmiljøloven - har flere medlemsbedrifter tatt kontakt med BNL i forbindelse med at de har fått tilbud om nye tjenester fra bemanningsforetak som de tidligere hadde avtaler med. Mange stiller seg derfor spørsmålet: "Kan vi takke ja til nye varianter av bemanningstjenester?"

 3. 10 prosent lærlingemangel i byggenæringen

  NHOs nyeste kompetansebarometer viser at byggenæringen mangler 10 prosent av den lærlingemassen næringen trenger. Byggenæringens Landsforening mener utdanningstilbudet må styres av næringslivets behov, ikke elevenes ønsker.

 4. Suksess for BNLs rekrutteringskampanje

  Familien er viktige rådgivere for unge som skal velge utdanning. Dette fikk BNL bekreftet da foreningen i julen satset ekstra på å spre en rekrutteringskampanje i sosiale medier. Suksessen var så stor at mediebyråene måtte dobbeltsjekke tallene.