Artikkelarkiv

Vis filtrering

127 resultater

Type artikkel
Velg område
127 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Webinar om resultatet av årets tariffoppgjør

  25. april klokken 10.00-11.15 inviterer NHO Byggenæringen til til webinar der det orienteres om årets tariffoppgjør. Det vil også gis noen råd for gjennomføring av lokale forhandlinger.

 2. Webinar om boligmeldingen

  Fredag 26. april kl. 08.00-08.40 arrangerer NHO Byggenæringen og bransjeforeningene webinar om boligmeldingen. Møtet er åpent for alle medlemmer i NHO Byggenæringen, og foregår på Teams.

 3. Enighet i byggfagsmeklingen

  Onsdag 10. april 2024 kl. 11:48 ble det enighet i meklingen mellom NHO Byggenæringen og Fellesforbundet om en ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2024-2026.

 4. Reduser faren for arbeid i høyden

  Hvordan kan man i tidlig fase/prosjektering velge løsninger som reduserer faren for usikkert arbeid i høyden? SfS BA søker innspill til bransjeveileder.

 5. Tariffoppgjøret 2024

  Lønnsoppgjøret 2024 er et hovedoppgjør. Her har NHO Byggenæringen samlet alt du trenger å vite.

 6. Ikke endret permitteringsregelverk

  Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget har kommet med en innstilling i forbindelse med forslaget om å endre permitteringsregelverket. I innstillingen legger flertallet ikke opp til endringer, men en enstemmig komité ber i stedet regjeringen se på nødvendige tiltak for å øke aktiviteten før de legger frem revidert nasjonalbudsjett i mai.

 7. Webinar om Akkordtariff for Tak- og Membrantekkefaget

  Fellesforbundet og TEF har fremforhandlet ny revidert akkordtariff for Tak og Membrantekkere. 18. mars inviterer vi derfor til webinar hvor vi går gjennom akkorden og gir en innføring i hvordan denne skal brukes og fordeler med å bruke tariff. Les mer og meld deg på her.