Du er her:

MEDLEMSKAP I TEF

TEF (Takentreprenørenes Forening) er bransjeforeningen for bedrifter som arbeider med tak og membrantekking i Norge. Som medlemmer kan opptas firmaer registrert i enhetsregisteret som innen Norges grenser utøver takarbeid som hovednæring. Våre medlemmer er også medlem i Byggenæringens Landsforening og Næringslivets Hovedorganisasjon.

Viktige oppgaver for TEF er kompetanseheving og rekruttering til taktekkerbransjen. TEF har som formål å verne om taktekkerfaget og samtidig tilpasse faget til tidenes skiftende krav, samt ivareta medlemmenes faglige og merkantile interesser i byggnæringen. En høy faglig kompetanse gjør yrket spennende og gir kundene den kvalitet de etterspør.

Innkjøpskjedene er ikke en erstatning for medlemskap i TEF. Alle kjedene er tilknyttet foreningen og representert i styrende organ. Det er her bedriftene enes om hvilke felles oppgaver som skal prioriteres og hvilke utviklingsbehov bransjen har fremover.

De fleste av TEFs medlemmer arbeider med profesjonelle kunder, mens en del tar også oppdrag for privatkunder.

Foreningen har et nettverk bestående av medlemsbedrifter over hele landet. La din bedrift bli en del av nettverket - og meld deg inn!


TEF har også personlig assosiert medlemskap for enkeltpersoner. Assosiert personlig medlemskap omfattes ikke av medlemskap i andre foreninger, og gir ikke stemmerett på foreningens generalforsamling.


Det er mange av bransjens leverandører som er assosierte medlemmer i foreingen. Formålet er å skape et forum for faglig kommunikasjon om felles idèer og utfordringer innen takbransjen. De assosierte medlemmene deltar på alle foreningens åpne møter. Assosierte medlemmer har talerett på møtene, men ikke stemmerett.

INFORMASJONSBROSJYRE OM MEDLEMSKAP

 

  • Besøksadresse:
  • Middelthunsgate 27, 0368 Oslo
  • Postadresse:
    c/o BNL, PB 7187 Majorstuen, 0307 Oslo