Du er her:

• Takentreprenørenes Forening

Takentreprenørenes Forening, forkortet TEF, er en bransjeforening for bedrifter som arbeider med tekking av skrå og flate tak, membrantekking for terrasser, parkeringsanlegg, avfallsdeponi, takhager, tunneler og andre membranisoleringer i Norge. TEF er tilsluttet og samlokalisert med Byggenæringens Landsforening (BNL), og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) på Majorstuen i Oslo.

• Administrasjon

Susanne Vist er bransjedirektør for foreningen fra 1.1.2017. Henvendelser kan også gjøres til styreleder Glenn Sørlie, telefon 920 21 181 .

• STYRET I TEF 2017

Styret består av fem personer som velges for 2 år av gangen. Medlemmene skal reflektere bransjens sammensetning med personer fra både små og store bedrifter, i tillegg til type virksomhet.

• ARBEIDSGRUPPER

TEFs styre har nedsatt en rekke arbeidsgrupper som har ansvar for deler av foreningens drift. Her følger en oversikt over gruppene fra mars 2016.

• NHO FELLESSKAPET

• Vedtekter

Disse vedtektene ble godkjent på generalforsamlingen i mars 2016.

• MEDLEMSKAP I TEF

TEF (Takentreprenørenes Forening) er bransjeforeningen for bedrifter som arbeider med tak og membrantekking i Norge. Som medlemmer kan opptas firmaer registrert i enhetsregisteret som innen Norges grenser utøver takarbeid som hovednæring. Våre medlemmer er også medlem i Byggenæringens Landsforening og Næringslivets Hovedorganisasjon.

• MEDLEMSKONTINGENT

TEF har tre former for medlemskap, bedriftsmedlem, assosiert medlem (leverandører) og personlig assosiert medlem. Her følger en oversikt over hva de ulike medlemskapene koster deg og din bedrift. På NHOs websider er det en app som regner ut hva medlemskapet koster.

• Besøksadresse:
  • Middelthunsgate 27, 0368 Oslo